custom-madecustommade-parfume

SPONSORED BY CUSTOMMADE

Det nytænkende ved de nye Custom Blends fra Custommade er som tidligere nævnt, at de kan kombineres på kryds og tværs. Lige for tiden mikser jeg ofte nr. 2 og 4, som tilsammen giver en lækker ”tung” duft med et strejf af blomster. En læser spurgte forleden, om man også kan købe og bruge duftene enkeltvis og ja, det kan man sagtens. De er også gode hver for sig. ;)

Nu til sagen. Konkurrencen om de fire Custom Blends er overstået og det er blevet tid til at udnævne to heldige kartofler. Det var dejligt, at I var så mange, der havde lyst til at deltage. Jeg har trukket lod og vinderne blev Christine Kafling og Birna Lambaa. Stort tillykke til jer begge. Jeg har sendt jer en mail.

blog, københavn, high-streetThe innovative thing about the new Custom Blends from Custommade is as mentioned previously, they can be combined in many ways. Right now I often mix no. 2 and 4, which together provide a delicious “heavy” scent with a hint of flowers. The other day one of you asked me, if you can also buy and use the scents individually and yes, this is definitely possible. They also smell good separately. ;)

Now to the point. The giveaway of the four Custom Blends is over and it is time to reveal the two lucky potatoes. It was great to see that so many of you wanted to participate in the competition. Congratulations to Christine Kafling and Birna Lambaa! I have sent you an email.