boreal-foundationboreal-cushionnude-magique-cushionmagique-cushion
SPONSORERED AF L’ORÉAL PARIS

Jeg er som sagt stor fan af den nye Nude Magique Cushion Foundation fra L’Oréal Paris. Jeg foretrækker personligt et naturligt udtryk, når det kommer til hverdagsmakeup og dertil er denne nye foundation perfekt. Desuden er den nem og praktisk at have med i tasken, da den ingenting fylder og samtidig har man både foundation, applikationspude og spejl i ét. Super smart! :)

Jeg har prøvet at vise, hvordan den bruges på billederne ovenfor. Man dypper simpelthen bare den lille pude i foundation ”svampen” og dupper produktet på huden i et jævnt lag over det hele. Den er nem at bruge, har en let konsistens og giver et fint, friskt og ensartet resultat. Jeg har den i farven 03 Vanilla. Blot et lille tip. :)

blog, københavn, high-streetAs I said before, I’m a big fan of the new Nude Magique Cushion Foundation from L’Oréal Paris. I personally prefer a natural expression when it comes to my everyday makeup and this new foundation is perfect for the purpose. In addition, it is easy and convenient to carry with you in your bag as it’s wuite small and moreover you have both te foundation, the application pad and the mirror in one. Super smart! :)

I have tried to show how it is used in the pictures above. You simply dip the little cushion in the foundation “sponge” and dab the product on the skin. It is easy to use, has a light texture and gives a fine, fresh and consistent results. I have it in the color 03 Vanilla. Just a little tip. :)