hofmann-copenhagen

I går var jeg hjemme hos Heidi Hofmann for at kigge nærmere på hendes lækre garderobe. Heidi er grundlægger og kreativ direktør bag tøjmærket af samme navn, Hofmann Copenhagen. Jeg har kendt Heidi i mange år. Vi mødtes, da hun var designer for Day Birger et Mikkelsen, hvor jeg blev husmodel. Jeg fulgte med videre, da hun startede sit eget mærke op og med tiden arbejdede jeg også som assistent for hende. Hun er enormt dygtig og lærte mig meget.

Alt hun designer er virkelig med øje for kvalitet og detalje og det beundrer jeg hende meget for. Intet er overladt til tilfældighederne og det samme gælder hendes personlige stil. Jeg har altid været betaget af hendes lækre garderobe og jeg tænkte derfor, det var på tide, at tage et kig ind i hendes tøjskab. Nederst i indlægget svarer hun desuden på nogle spørgsmål omkring sin stil. Jeg håber, I kan lade jer inspirere. ;)

blog, københavn, high-streetYesterday I visited Heidi Hofmann to take a look at her delicious wardrobe. Heidi is the founder and creative director behind the clothing brand of the same name, Hofmann Copenhagen. I’ve known Heidi for many years. We met when she was a designer for Day Birger et Mikkelsen, where I was a house model. I started working for her, when she started her own label. She is very talented and taught me a lot.

Everything she designs is really with an eye for quality and details and I admire her for that. Nothing is left to chance and the same applies to her personal style. I have always been captivated by her delicious wardrobe and I thought it was about time to take a look into her closet. At the bottom of the post she replies some questions about her style. I hope, you can get inspired from it. ;)

blonde-bluse

De to første blondebluser er fra Hofmann Copenhagen og den sidste er et vintagefund.

balenciaga-skjorte

Heidi er super god til at gøre lækre udsalgskup. Denne skjorte fra Balenciaga er et af de seneste køb.

brudesko

Til venstre: Heidis brudesko som hun havde på, da hun blev gift for fem år siden. Til højre: Heidis super lækre stue. Sofaen er et arvestykke fra bedsteforældrene, som er blevet ombetrukket.

bomber-jacket

Bomberjakkerne her er fra Hofmann Copenhagens nye kollektion.

sko-skab

Heidi har en virkelig misundelsesværdig skosamling.

chanel-taske

….For ikke at tale om hendes taskesamling.

kjole

Fra venstre: Céline, vintage fund og Hofmann Copenhagen.

vintage-smykker

Heidi pepper ofte et simpelt look op med bemærkelsesværdige smykker som disse.

hofmann-copenhagen-frakke kopi

Denimfrakke fra Hofmann Copenhagen som netop er landet i butikkerne og online.

hofmann-copenhagen-frakke

Til venstre: Heidi i off-shoulder top fra Hofmann Copenhagen. Til højre: vest og blazer fra Hofmann Copenhagen.

kjole-mønster

Kjole fra Hofmann Copenhagen.

herreinspirerede-sko

Heidi kombinerer ofte sin feminine stil med flade, herreinspirerede sko som disse, for at give det kant.

lyserøde-sko

Heidi i Hofmann Copenhagen fra top til tå.

cover

Heidis fine Mickey Mouse mobilcover er købt på en af hendes mange rejser.

Beskriv din stil med 3 ord: sofistikeret, feminin og med et herreinspireret twist.
Hvad inspirerer dig? Mest af alt kunsten når jeg designer. Til daglig er det mest mit humør, der afgør hvordan jeg styler mit outfit.
Hvad føler du dig bedst tilpas i? Når jeg har tøj på, der sidder godt på mig i en god kvalitet. Jeg er mest til nederdele og toppe. Jeg går aldrig i jeans, det passer slet ikke til min krop eller stil.
Hvor shopper du mest? Jeg shopper mest når jeg rejser. Og så er jeg en rigtig udsalgshaj. Jeg går højt op i kvalitet og kvalitet koster.
Hvad står øverst på ønskelisten? Jeg har netop fået stjålet min fine valnøddefarvede Valentinotaske i L.A, så en ny taske i samme farve vil jeg gerne have. Jeg har kig på en fra Chanel.
Favoritmærker? Nu er jeg jo designer for Hofmann Copenhagen, så det må være mit yndlingsmærke.
Bedste stylingtip? Invester i nogle lækre kvalitetsvarer. Det vil være de ting, du beholder i skabet år efter år. Jeg shopper selv i både H&M og Zara, men mine kvalitetstasker, strik, blonder og sko bliver altid i skabet, når jeg rydder ud.
Største stilkiks? Uhh den er svær. Jeg har været en del kiksede trends igennem. Jeg er altid hellere overdressed end underdressed og i mine teenageår kammede det nok lidt over engang imellem. :)