lyserødt-jakkesætlyserød-suit

Blazer/Zara HERE, trousers/Zara HERE, T-shirt/Zara, shoes/A Pair, necklace/Nuit et Linette HERE, bag/Chanel

Jeg har længe været på jagt efter et jakkesæt, der blandt andet kunne bruges til festlige lejligheder som erstatning for en kjole. Da jeg forleden var i Zara, faldt jeg over dette lyserøde af slagsen. Jeg kunne ikke stå for farven, så det måtte med hjem. :) Jeg overvejer at tage det i brug til en kommende barnedåb i april. Desuden tror jeg, det kunne være ret cool til et par sporty sneakers til hverdagsbrug. Hvad synes I om det?

blog, københavn, high-street
I have for a long time been looking for a suit, which could be used for festive occasions as a substitute for a dress. The other day I came across this pink one in Zara. I really love the color, so I had to have it. :) I’m considering wearing it for an upcoming Christening in April. Furthermore, I also think it could be pretty cool in combination with some sporty sneakers for everyday use. What do you think about it?