brudekjoledesigne-sin-egen-brudekjole

Som jeg tidligere har talt om, er det ikke nemt at finde den rette brudekjole. Skal man gå all-in eller blot købe en fin hvid sommerkjole? Jeg har ledt og ledt og tænkt meget over, hvad jeg gerne vil have. Efter mange ugers overvejelse har jeg besluttet, at designe min egen brudekjole. Det ville være betydeligt nemmere, at gå ned og udpege en kjole i en butik, men jeg har endnu ikke fundet én, som var “the one” – hverken i en brudebutik eller hos andre mærker. Jeg kontaktede vores indiske leverandør fra Âme Copenhagen og tænk engang – hun vil gerne hjælpe mig med at sy den! Jeg havde møde med hende i forrige uge, da hun var i Danmark, hvor jeg fik set en masse stofprøver osv. Jeg har endnu ikke besluttet mig for det endelige design og ovenfor ser I blot et par lynhurtige skitser. Jeg er helt oppe og ringe over det og glæder mig til at komme i gang med projektet. :) Og ikke mindst at dele det med jer søde læsere.

blog, københavn, high-street
As I have talked about earlier, it’s not easy to find the right wedding dress. Should you go all-in or just buy a beautiful white summer dress? I’ve looked and looked for the right one and really thought about what I want. After many weeks of consideration, I have decided to design my own wedding dress. It would be much easier to go to a bridal shop and point out a dress, but I have not found “the one”. I contacted our Indian supplier from Âme Copenhagen and guess what – she would like to help me sew it! I had a meeting with her last week when she was in Denmark, where she showed me some fabric samples and so on. I have not yet decided on the final design and above you see just a few quick sketches. I’m looking so much forward to get started with the project. :) And not at least to share it with you sweet readers.