boyfriend-jeans
Hej piger! Åh, jeg bliver så ked af det og bange, når jeg hører om det, der sker i verden lige nu. Det er virkelig hjerteskærende! Jeg har svært ved at forstå, at der findes så mange onde mennesker… Selvom man ikke bør blive bange og blot leve livet videre som før, kan jeg ikke lade være med at tænke over det, når jeg er i store menneskemængder eller når jeg skal med metroen midt i København. Jeg prøver dog at mande mig op, for de skal ikke vinde. Vi må stå sammen. Jeg føler virkelig med alle dem, som på en eller anden måde er involverede i den forfærdelige hændelse som skete i Nice og kupforsøget i Tyrkiet. Vi var i drive-in-bio i går og det var virkelig hyggeligt og sjovt, men på en eller anden måde er det svært bare at leve sit liv videre som normalt, når man går rundt med de forfærdelige nyheder i baghovedet. Kærlighed til jer. <3

blog, københavn, high-streetHi girls! I get so sad and scared when I hear about what is happening in the world right now. It’s really heartbreaking! I find it hard to understand that there are so many evil people… Although you should not be afraid and just live life as before, I can’t help thinking about it when I’m in big crowds of people or when I’m going with the subway in the middle of Copenhagen. However,  I try not to let it overpower me, because then they have won. We must stand together. I really feel with all of those who in one way or another are involved in the terrible attack which took place in Nice and the attempted coup in Turkey. We were in the drive-in-bio yesterday and it was really cosy and fun, but somehow it’s hard just to live your life as usual when you have the terrible news in mind. Love to you. <3