stelton-termokande

SPONSORED BY STELTON

Som I ved, er Christoffer og jeg i fuld gang med bryllupsplanlægningen. I forhold til mine tre veninder, der også skal giftes i år, er vi temmelig meget bagud. ;) Vi skal nok nå det, men der er et par ting, som begynder at haste en smule. Derfor satte vi os i går og kiggede nærmere på nogle praktiske gøremål for dagen. Tro det eller ej, men der er flere emner i bryllupsplanlægningen, som virkelig er kedelige at arrangere, men som bare skal gøres. Som f.eks. at lave gæsteliste (nærmest umuligt), leje stole og finde en kok. Jeg elsker hele den kreative del, men jeg ville ønske, at vi ikke skulle stå for alt det praktiske, haha…

Vi prøvede dog at gøre det lidt hyggeligt i går eftermiddag og satte os i køkkenet med te og lækre hindbærkager fra bageren. Vi fik også lejlighed til at prøve vores nye EM77 termokande fra Stelton. En kande som vi har haft i familien, så længe jeg kan huske. Den blev designet af Erik Magnussen i 1977 og er nok en af de mest kendte termokander nogensinde. Hvert år bliver den lanceret i nye trendfarver og i år i farverne lys lavendel, dyb bordeaux og granitgrå. Jeg har været så heldig at få fingrene i den lavendelfarvede version. Er den ikke bare fin? Det var faktisk slet ikke så slemt, at få nogle praktiske bryllupsdetaljer på plads, når det kunne gøres på sådan en hyggelig måde. :)

blog, københavn, high-streetAs you know, Christoffer and I am in the process planning the wedding. Compared to my three girlfriends who are also getting married this year, we are pretty much behind in the planning. ;) Of course we will make it, but there are a few things that need to get settled very soon. Therefore we sat down yesterday and looked at some practical chores for the day. Believe it or not, but there are several things when it comes to planning the wedding which are really boring to arrange, but just need to get done. Such as creating a guest list (almost impossible), rent chairs and find a chef. I love the creative part, but I wish that we didn’t have to deal with all the practical stuff, haha ​​…

However, we tried to make it a little cozy yesterday afternoon and sat down in the kitchen with tea and delicious raspberry cakes from the bakery. We also got the opportunity to try out our new EM77 vacuum jug from Stelton. A vacuum jug that we have had in the family, as long as I can remember. It was designed by Erik Magnussen in 1977 and is probably one of the most famous vacuum jugs ever. Every year it is launched in new trend colors and this year in the colors pale lavender, deep burgundy and granite gray. I have had the fortune ti get my hands on this lavender-colored version. Isn’t it lovely? It was actually not that bad to get some wedding details in plac when it could be done in such a cozy way. :)

stelton-kandekage