indretning@2x– A little interior inspiration –

Det kribler i mine fingre for at komme i gang med at indrette, men først har vi lige en lejlighed, der skal færdigrenoveres og der er et godt stykke vej endnu. Vi har solgt vores sofa og smidt vores seng ud, så i øjeblikket har vi faktisk ikke meget mere end disse møbler tilbage, haha.. Så I kan nok forestille jer, at lejligheden er en anelse tom. :) Her er nogle af de interiørbilleder, som jeg har gemt til inspiration. Jeg håber også, at I kan lade jer inspirere af dem. God eftermiddag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I can’t wait to arrange and decorate our apartment, but first we have to finish the renovation. We have sold our sofa and got rid of our bed, so now we only have these furniture left, haha.. So our apartment is quite empty. Here are some interior pics, that I have saved for inspiration. I hope that you can get inspired from them as well. Have a lovely afternoon, girls! :)

Photo credit: Pinterest