lets-stay-in-bed
Godmorgen allesammen. ♡ Jeg vil blot ønske jer en rigtig dejlig anden påskedag. Solen skinner fra en skyfri himmel, så den sidste fridag i påsken tegner allerede godt. ;) Vi har sovet længe, spist hjemmelavet brunch og nu står den på lidt bryllupsplanlægning, inden jeg skal mødes med et par veninder. Vi mangler stadig at få på gæstelisten på plads, få lavet invitationer, bestilt bryllupsrejse, lejet stole og service, designet brudekjole… Pyha, jeg bliver helt forpustet! Faktisk ville det være nemmere at fortælle jer, hvad vi rent faktisk har fået på plads, haha! Vi overvejer, at få en videograf til brylluppet. Er det noget, nogle af jer har erfaring med og kan I evt. anbefale en god én af slagsen? Jeg håber, I får en rigtig skøn dag.

blog, københavn, high-street

Good morning everyone. ♡ I just want to wish you a lovely Easter Monday. The sun is shining from a cloudless sky, so the last day off at Easter promises to be good. ;) We slept in this morning, had homemade brunch and now we are going to do some wedding planning, before I’m meeting up with a couple of girlfriends. We still need to get the guest list in place, make the invitations, order the honeymoon, rent chairs and tableware, design my wedding dress… Phew, I’m out of breath! Indeed, it would be easier to tell you what we actually got in place by now, haha! We are considering hiring a videographer for the wedding. Is it something that any of you have experience with and can you possibly recommend a good one? I hope you’ll have a great day as well.