stay in bed

Godmorgen allesammen! Jeg håber, I nyder weekenden. Jeg kom hjem fra Finland med L’Oréal Paris fredag aften, i går fejrede vi, at Marie-Louise er blevet kandidat og i dag er planen, at jeg skal have designet min brudekjole færdig. Tiden flyver bare afsted og det begynder at haste lidt med at få lavet det endelige design, da der snart kun er 3 måneder til, at vi skal giftes. :) Jeg har virkelig svært ved at beslutte mig for, hvordan den skal se ud. Når man designer den selv, er det jo kun fantasien der sætter grænsen, hvilket giver uendelige muligheder. Nøj, det er svært. Men samtidig er det også rigtig sjovt at have muligheden for at bestemme selv. Jeg skal nok vise et smugkig, når jeg kommer lidt længere i processen. Hvad har I af hyggelige planer i dag?

blog, københavn, high-streetGood morning everyone! I hope you are enjoying the weekend. I came home from Finland with L’Oréal Paris on Friday night, yesterday we celebrated Marie-Louise’s master graduation and today I have planned to complete the design of my wedding dress. I have had a really hard time deciding on how it should look like. When designing it yourself, the sky is the limit which gives you endless possibilities. It’s hard to take a decision, but also great fun to design it yourself. I’ll show you a sneak peek when I have come to a conclusion. :) What are you guys up for today?