PhotobucketDen anerkendte hår og makeupartist, PhotobucketEt hav af lækre makeup pensler!PhotobucketDer bliver gjort klar til interview! Kun en lille smule nervøs ;)PhotobucketDen norske blogger PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketNu er jeg hjemme igen efter en fantastisk tur til Stockholm med Yves Rocher! Det har virkelig været en god tur, som jeg sent vil glemme. Jeg skulle som sagt style et makeup look til efteråret for Yves Rocher. Jeg må desværre vente med at vise jer det endelige look, men her får I nogle backstagebilleder fra photoshootet! Jeg synes det gik rigtig godt og alle var meget professionelle at arbejde med! Jeg skal nok vise jer nogle flere billeder derfra i morgen. God aften piger!

Now I’m back home from an amazing trip to Stockholm with Yves Rocher! It’s been such a good experience! As mentioned earlier I was there to style a makup look for Fall. I think the result turned up very well and everybody was so professional to work with. I’m looking so much forward to show you the result! See you tomorrow girls!