midi-skirtmidi-nederdel
Jeg har længe været på jagt efter en pæn midi nederdel, som de så fint kaldes. De fleste jeg har fundet, har dog enten været i A-facon eller så stramme, at selv Kim Kardashian ville blive forarget. ;) Forleden faldt jeg endelig over en fin nude version hos NA-KD, en webshop jeg ellers aldrig har lagt ordrer hos tidligere. Jeg modtog den i går og den er simpelthen så pæn. Jeg forestiller mig at bruge den til fest med hæle og en simpel basis T-shirt som ovenfor og til hverdag med hvide sneakers og en sort læderjakke. Den kommer som et sæt med tilhørende top og findes desuden også i sort og støvet rosa. Blot et lille tip.

blog, københavn, high-streetFor a long time I have been searching for a nice midi-skirt. However, most of the ones I have found have either been A-shaped or so tight that even Kim Kardashian would be outraged. ;) The other day I finally stumbled upon a pretty nude version at NA-KD, a webshop I stumbled upon recently. I received it yesterday and it is so pretty. I imagine to wear it with heels and a simple basic T-shirt when going out and teamed up with white sneakers and a black leather jacket for everyday wear. It comes as a set with a matching top and is also available in black and dusty rose. Just a little tip.