yoga-københavnyogakildevæld-blid-brusyogatimer42-rawyoga-tøjkildevældyoga-nordsjælland

SPONSORERET AF KILDEVÆLD

I forrige uge var jeg til et event lidt ud over det sædvanlige. Kl. 9 mødte vi op hos Temple Yoga i Klampenborg, blev vist hen til hver vores måtte og bedt om at lukke øjnene. Yogalæreren slog på en klokke og udbrød yogaens helligste lyd ”OOOOOOOOOM”. Resten af salen fulgte med i kor. Det var svært at lade være med at grine. Jeg kunne fornemme, at jeg heldigvis ikke var den eneste, der havde problemer med at holde masken.

Anledningen var at Kildevæld netop har lanceret tre nye varianter med blid brus; ”Ingefær & Citron”, ”Mango & Te” og ”Fersken og Klementin”. De havde i denne sammenhæng allieret sig med ELLE og inviteret til en yogatime med fokus på velvære og sundhed. Kildevælds mantra er nemlig at huske at stoppe op og nyde hverdagens små øjeblikke. At leve i nuet. Jeg har siden eventet smagt alle tre varianter. De er virkelig lækre og friske og med kun 25 kalorier per flaske, og uden kunstige sødemidler, behøver man ikke at holde sig tilbage. ;) Min klare favorit er ”Ingefær & Citron”.

Bortset fra de sjove lyde, som jeg ikke kan få mig selv til at synge, er jeg under mit træningsforløb blevet ret glad for at dyrke yoga. Det får mig til at slappe af og komme helt ned i gear. Det er en lille pause i hverdagen, hvor jeg kan få clearet hovedet og lade lidt op. Jeg har sågar købt min egen yogamåtte, så jeg satser på, at det er noget, jeg skal blive ved med. ;) Som Kildevæld opfordrer til, skal man nemlig huske at passe på sig selv og nyde hverdagen. Jeg går godt nok “bare” til det i Fitness DK, men jeg overvejer at melde mig ind i et rigtig yogacenter. Har I nogle anbefalinger i København?

blog, københavn, high-street

Last week I attended an event a little out of the ordinary. 9 o’clock in the morning we met up at Temple Yoga, we were shown to our mats and asked to close our eyes. The yoga teacher struck the bell and exclaimed the yoga sound “OOOOOOOOOM”. The rest of the hall sang along in unison. It was hard not to laugh. Fortunately, I could sense that I wasn’t the only one who found it hard to keep a straight face.

The occasion was that Kildevæld just launched three new flavors; “Ginger & Lemon”, “Mango & Tea” and “Peach and Clementine”. In this context, they had teamed up with ELLE and invited to a yoga class focusing on wellness and health. Kildevælds mantra is to remember to enjoy life’s little moments. To live in the present. I have since the event tasted all three variants. They are really delicious and fresh and with only 25 calories per bottle, and with no artificial sweeteners, you do not have to hold back. ;) My clear favorite is “Ginger & Lemon”.

Apart from the funny sounds, I’ve the last couple of months become quite happy about doing yoga. It makes me so relaxed. It is a small break from my everyday life, where I can clear my head. I have even bought my own yoga mat, so I’m hope that it’s something I will continue doing. As Kildevæld states it’s important to remember to take care of yourself and enjoy your everyday life. What do you guys do to be good to yourselves? :)