vandfald-på-balivandfald-balipizzapizza-hængekøje

Her er lidt flere billeder fra vores helt fantastiske tur til Bali. Åh, hvor jeg savner det sted. Jeg kunne rejse dertil igen i morgen, hvis det skulle være. ;) Jeg overvejer at lave en lille guide over de ting, vi oplevede på Bali. Er der stemning for det? Og hvis ja, hvad vil I gerne vide? Anbefalinger til hoteller, strande, restauranter, byer eller noget helt femte? Eller bare lidt af det hele? Ikke at jeg er ekspert. Det bliver man langt fra på kun to uger, men vi havde undersøgt mange ting hjemmefra og fået gode tips fra venner og bekendte og ikke mindst af jer søde læsere, som jeg hellere end gerne deler ud af.

blog, københavn, high-streetHere are some more pictures from our fantastic trip to Bali. Oh, how I miss that place. ;) I am considering to make a small guide of the things we experienced in Bali. Would you like me to do that? And if so, what would you like to know? Recommendations for hotels, beaches, restaurants, cities or something completely different? Or just a bit of everything? Not that I’m an expert. We were only there two weeks, but before we left we had got lots of tips and tricks from friends and acquaintances and not least of from you guys, which I gladly would like to share.