Jeg lovede, at jeg i går ville dele en video fra vores bådtur på Mølleåen, men den tog længere tid at klippe sammen, end jeg havde regnet med, så derfor får I den først nu. Bedre sent end aldrig, ikke? ;) Vi fik som sagt oplevelsen af min svoger og svigerinde i bryllupsgave og de havde virkelig gjort meget ud af det. Jeg har drømt om at komme på sådan en bådtur, siden jeg så “Kærlighed Ved Første Hik” i mine tidlige teenageår, men bare aldrig fået gjort noget ved det. Sæsonen for bådudlejning er ved at være slut, men jeg kan virkelig varmt anbefale jer at leje en robåd næste år med en I holder af, fylde den med tæpper og puder og medbringe en lækker frokostkurv. Det bliver ihvertfald ikke sidste gang, at vi tager afsted. <3 Vi har lavet en lille video fra dagen – jeg håber, I kan lide den. Jeg vil blive glad, hvis I vil subscribe på min Youtube kanal HER, hvis I har lyst til at se flere videoer i fremtiden. Det er stadig forholdsvist nyt for mig, at lave videoer, men jeg synes, det giver en ny vinkel til bloggen, så det er noget, jeg gerne vil lave mere af og blive bedre til. ;)

……..

As I told you earlier, we went on a boat trip the day before yesterday – the wedding gift from my brother and sister in law. We have talked about going on such a boat trip in like forever, so it was such the perfect present. It was SO cosy and romantic and I can highly recommend you to rent a rowboat next year with the one you love, fill it with blankets and pillows and bring a delicious lunch basket. <3 We’ve made a little video from the day – I hope you like it. ;) I will be happy if you want to subscribe to my Youtube channel HERE, if you want to see more videos in the future. It’s still relatively new to me to make videos, but I think it gives a whole new angle to the blog, so it’s something I want to do more and get better at in the future. ;)

4L3A72764L3A73404L3A7261