outfits

Outfits: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Godaften piger! Pyha, blev lidt forskrækket her til eftermiddag, da Christoffer ringede og fortalte, at han sad ude på Herlev Hospital. Han havde ved et uheld lavet et langt papercut i øjet på sig selv med et stykke papir på arbejdet og skulle have det tjekket. Lægen havde aldrig set så lang en ridse lige henover synsfeltet, men det var heldigvis ikke alvorligt, da det ikke var gået så dybt. Han slap med en klap for øjet, som han skal gå rundt med i to dage. Han var temmelig lettet og også glad for, at lægen kun havde sagt to dage. – Kunne I lige forestille jer bryllupsbilleder med en kæmpe, hvid klap for det ene øje, haha…

Nå, det var jo egentlig mine outfit ovenfor, som indlægget her skulle handle om. ;) Ni outfits som jeg i den sidste tid har vist her på bloggen. Har I et favorit look? Jeg følte mig selv ret godt tilpas i DENNE kombination, men kjolen HER bliver også en favorit hele sommeren, kan jeg mærke. ;)

blog, københavn, high-streetGood evening girls! Phew, I got a little frightened this afternoon when Christoffer called and told me that he was in the hospital. He had accidentally made a long papercut in his left eye with a piece of paper at work. Fortunately, it’s not serious, but he got an eye patch that he has to wear for two days. He was quite relieved, and also happy that the doctor had only said two days. – Could you imagine the wedding photos with a huge white patch over one eye? Haha…

Well, this post was actually supposed to be about my nine latest outfits. ;) Do you have a favorite look? I felt quite comfortable in THIS combination myself, but THIS dress is also going to be a favorite all Summer. ;)