brudeskobryllups-skobrude-sko
Reklame links: MY WEDDING SHOES – get them HERE

Jeg har været på udkig efter de perfekte brudesko i noget, der føles som en evighed. Jeg vidste fra starten, at jeg gerne ville have nogle åbne sko, da det jo er et sommerbryllup. De skulle være enkle og i en svag nude eller lysegrå farve. Et andet krav var, at de ikke måtte være mere end 8 centimer høje, da jeg skal kunne have dem på det meste af dagen. Man skulle tro, at butikkerne bugnede med den slags sko. Det er jo ikke ligefrem at opfinde den dybe tallerken, men det har ikke været nemt at finde. Jeg har støvsuget Net-a-Porter, My Theresa, Valentino, Gucci og alle andre store netbutikker og mærker uden held. Jeg har været i samtlige butikker i København. Det nærmeste jeg kom på et par fine sandaler med en lille hæl var i Saint Laurent, men de sad slet ikke ordentlig fast på foden, så dem nægtede jeg at betale 4000 kr. for. Til sidst gav jeg Asos et forsøg og minsandten om der ikke var bid! De er faktisk netop dét, jeg har ledt efter. De er enkle, feminine og i den fineste sarte lyserøde farve. Vores stigende bryllupsbudget er også henrykt over mit fund, for de kostede nemlig kun 300 kr. Og helt ærligt – de er mindst lige så fine som dem fra Saint Laurent. De sidder bare bedre på foden. ;) Jeg kommer helt sikkert også til at bruge dem efter brylluppet til både kjoler og jeans. I kan finde dem HER, hvis de skulle have interesse.

blog, københavn, high-streetI have been looking for the perfect bridal shoes for such a long time. I knew from the start that I wanted some open shoes, since it’s a Summer wedding. I wanted some simple ones in a nude or light grey color. Another requirement was that the heel should not be more than 8 centimeters high, as I should be able to wear them most of the day. I didn’t think it would be that difficult to find as it was such a simple design I was looking for. I spent so much time at Net-a-Porter, My Theresa, Valentino, Gucci and all other major shopping sites and brands without success. I’ve been in all the shops in Copenhagen. I finally found a really nice pair in Saint Laurent, but they were very uncomfortable to wear. Eventually I gave Asos a try and guess what? They had the perfect ones! They were just what I’ve been looking for. They are simple, feminine and I really love the delicate nude color. I will definitely also wear them after the wedding with both dresses and jeans. You can find them HERE. ;)