Så skete det endelig! I søndags overtog vi vores hus. Det føles som en drøm, der er gået i opfyldelse. Vores fine gamle dame. Det fremgår ikke så tydeligt lige på disse billeder, men det trænger til en kærlig hånd. Vi vil renovere det med respekt for husets alder og stil og bevare så mange gamle detaljer som muligt. Håndværkerne er allerede gået igang – jeg deler en del på min IG story, så følg endelig med der, hvis I vil have flere opdateringer undervejs. :)

Jeg gik rundt og tog “førbilleder” af huset i går, så der forhåbentlig bliver nogle sjove før/efter billeder at kigge på, når vi er færdige med det hele. Vi regner med, at hele processen kommer til at tage tre måneders tid. Hvad og hvor meget vi skal lave, skal jeg nok dele, når vi selv er 100% klar over det. Lige nu undersøger håndværkerne en masse uvisse faktorer, der har betydning for, hvordan vi griber renovering an. Kan I have en dejlig dag.