agent-provocateur-1

Dagen før den store dag sov min mor hos mig. Christoffer var traditionen tro taget over til sin ven og forlover, Holm, som han bliver kaldt, som bor lige rundt om hjørnet. I modsætning til Christoffer, der var vågnet kl. 03 og ikke lukkede et øje mere den nat, sov vi faktisk helt til kl. 08 og var friske og veludhvilede. Kl. 10 dukkede min dejlige søster og lille niece op sammen med min søsters veninde, Carina Rehmeier, som er makeupartist og hårstylist. Til at starte med havde jeg tænkt mig selv at lægge makeup og sætte hår, men min søster fik et par uger forinden overtalt mig til at Carina skulle gøre det, da hun lægger en flot og meget naturlig makeup – lige som jeg ønskede det. Det blev virkelig fint og jeg var SÅ tilfreds med resultatet.

Derefter ankom min fotograf Andreas Vejlstrup, som jeg har arbejdet sammen med mange gange før, og hans gode ven Thomas Hansen, som er videograf – man skal ikke gå ned på kameramænd, når man er blogger og skal giftes, haha! :) De formåede at være alle steder, uden at man egentlig fornemmede, at de var der og jeg synes virkelig, der er kommet nogle fine billeder og videoklip ud af det.

Det var alt i alt en virkelig dejlig morgen. Tiden fløj bare afsted og inden jeg fik set mig om, stod min far klar i døren i sit stiveste puds og så meget stolt ud. Min dejlige farmand. Jeg hoppede i mine Birkenstock sandaler, da vi gik ned til bilen. Tro mig – der var mange sjove blikke fra folk der gik forbi – brudekjole og Birkenstock sandaler er vist aldrig set før, haha… Men det gjorde det meget nemmere at komme ned fra 3. sal. ;) Vi kørte sammen ud til Dansk Vincenter, hvor alle gæsterne sad klar til udendørs vielse… Det var en helt speciel følelse at sidde der i bilen sammen med min far. Jeg følte mig meget lille og meget voksen på samme tid. En dag jeg havde ventet på så længe, var netop ved at begynde! – Fortsættelse følger…

blog, københavn, high-streetThe day before the big day my mom slept at my place. Due to the tradition, Christoffer slept at his friend’s place, who lives just around the corner. Unlike Christoffer who woke up at 3AM and didn’t sleep anymore that night, my mom and I woke up at 8AM, fresh and well rested. At 10AM my dear sister and niece showed up along with my sister’s friend, Carina Rehmeier, who’s a makeup artist and hair stylist.

Then my photographer Andreas Vejlstrup and videographer Thomas Hansen showed up. They managed to be everywhere, but you didn’t really noticed their present. Both the pictures and video frequencies turned out great and I still have a lot to show you.

All in all it was a lovely morning. Time just past by so fast and before I knew my father stood in the door in his new suit and looked very proud. My wonderful daddy. I put on my Birkenstock sandals before we went down to the car. Believe me – there were a lot of funny glances from people passing by – the combination of a wedding dress and Birkenstock sandals have probably never been seen before, haha… It just made it so much easier to walk down from 3rd floor. ;) We drove together to the wedding venue where all the guests were waiting for us. It was a very special feeling to sit there in the car with my dad. I felt very small and very adult at the same time. The day I had been waiting for so long, was just about to begin! – To be continued…

makeupartistMin mor havde hentet chokoladecroissanter til stor begejstring for min søde niece Lia.

makeup-og-ha%cc%8arstylistMin søster fik først lagt makeup og sat hår af Carina.

makeup-artistMine brudesko og meget enkle smykker til dagen.

brudesko
Brudekjolen hang klar i vinduet.

brudekjole-3 brude-kjole-1Min største mindste fan fulgte flittigt med, da moster fik sat hår og lagt makeup ♡

niece