serviceudlejningwedding-tablewarebryllup, borddækning, a table story, serviceudlejningbrudgomlocation-bryllupa table story udlejningservice-til-bryllupbrudeparatablestory
Tilbage i november måned fik jeg øjnene op for et nyopstartet firma på Instagram ved navn A Table Story. Jeg blev faktisk så begejstret over min opdagelse, at jeg lavede et indlæg om konceptet. Da Christoffer friede til mig en måned senere, var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville benytte deres fine service til vores bryllup. Heldigvis var Christoffer med på idéen. ;) Det specielle er, at mange af deres ting er gamle og fundet på diverse loppemarkeder og auktioner. De har mange forskellige stilarter og vi valgte at gå efter et vintage-agtigt udtryk med blomstrede tallerkener, krystalglas i både klart glas og rosa nuancer og guldbestik. Alle de lyserøde hvidvinsglas var forskellige, hvilket gav et fint og anderledes udtryk og de blomstrede tallerkener passede bare virkelig godt ind i de meget casual omgivelser. Vi var selv virkelig glade for resultatet. Selvom vi kunne have sparet en del penge ved blot at have lånt nogle hvide standard tallerkener fra Dansk Vincenter, er jeg glad for, at vi lejede dette fine service, da det klart satte prikken over i’et. Nu tænker I sikkert – hvad syntes Christoffer om de lyserøde glas og de blomstrede tallerkener? Han er meget large, når jeg kommer med idéer og syntes bare, at det var fedt, at vi fik noget farve på bordene. ;)

blog, københavn, high-streetBack in November I stumbled upon a newly established company on Instagram called A Table Story. I was actually so excited about my discovery that I made a blog post about the concept. When Christoffer proposed to me a month later, I was in no doubt that I wanted to use their lovely tableware for our wedding. Luckily Christoffer liked the idea as well. ;) What is special about it is that many of their products is old and found in various flea markets and auctions. They have many different styles and we chose to go for a vintage-like look with floral plates, crystal glasses in both clear glass and pink shades and gold cutlery. All pink white wine glasses were different which gave a cute expressions and the floral plates were just perfect for our casual wedding venue. We were really happy with the result. I guess you might think – what did Christoffer think about the pink glasses and floral plates? He just thought it was cool that we got some color on the tables. ;)