bryllupsgæst-kjole
Reklame links: dress/Asos HERE

Tre frysepizzaer, en pose bland selv slik og to colaer senere er vi endelig ved at være kommet os over gårsdagens helt fantastiske bryllup hos Cathrine og Adam. Vores dejlige venner som blev mand og kone i går. Det var fuldstændig magisk og der var tænkt på selv den mindste detalje. Jeg er sikker på, at Cathrine lægger en masse billeder på sin blog inden længe. ;) Vi dansede til alt fra Spice Girls til gode danske klassikere, grinte, skålede, sang med, grillede s’mores ude i gården over et bål og havde en fest helt til den lyse morgen. En fest som vi sent vil glemme og vores første fest sammen som mand og kone. <3 Syret!

Dresscoden var “Black Tie”, som betyder smoking eller mørkt jakkesæt til mændene, afhængig af hvor strikse brudeparret er, og lange kjoler til pigerne. Jeg havde fundet en mintgrøn asymmetrisk model hos Asos. Det kan virkelig være en udfordring at finde kjole til et bryllup, da den hverken må være hvid eller sort. Asos skuffer dog aldrig på kjolefronten og jeg er temmelig tilfreds med mit køb. ;) Jeg er fuldstændig pjattet med farven og jeg kunne godt finde på at hoppe i den endnu engang denne sommer, da vi har tre bryllupper tilbage i kalenderen de næste to måneder. Lige nu er den udsolgt hos Asos, men det skifter fra time til time, så det er bare om at holde øje, hvis I selv står og mangler en lang kjole til et bryllup. ;) Jeg havde en anden kjole på til vielsen, som I så et smugkig af i forrige indlæg, som jeg snart viser flere billeder af her på bloggen.

Jeg er fuldstændig bagud med at få svaret på kommentarer, men jeg lover, at jeg følger op på dem i morgen. Stay tuned. ;) Nu vil jeg smide en pose popcorn i microovnen og sætte et afsnit “Sjit happens” på flimmerkassen. Hav en rigtig dejlig søndag aften, allesammen. Jeg håber, at jeres weekend også har været skøn.

blog, københavn, high-streetAs I mentioned, we attended out dear friend Cathrines and Adam’s wedding yesterday. It was such an amazing day and they had put so much thought into all details. I am sure Cathrine will upload lots of photos on her blog soon. ;) It was one of the most magical parties I have ever attended and also our first wedding together as husband and wife. <3 I was wearing a mint green dress from Asos which I bought for the occasion last week. I really love the color which I think was perfect for a wedding where you can’t wear too light neither too dark colors. Have a great evening, everyone.

kjole-som-gæst-til-bryllupwedding-guest-dress