instagram

Følg med på Instagram HER

Som nogle af jer måske har set på Instagram, har Christoffer, Lily og jeg været til barnedåb hos lille Matheo i dag. Min barndomsveninde, Nicoline, og jeg er nemlig blevet mødre med kun 10 ugers mellemrum. I dag skulle hendes søn have sit fine navn og jeg fik æren af at være fadder til den lille guldklump. Det var sådan en dejlig og hyggelig dag. Vi har altid været meget tætte, så det er fantastisk (og næsten lidt surrealistisk) nu at få lov til at dele dette nye kapitel i livet. At blive mor. Jeg føler mig meget heldig.

Vi er lige kommet hjem, men for det ikke skal være løgn, skal Lily og jeg nu videre til polterabend. Dog hos en anden nybagt mor, så det bliver en stille og rolig én af slagsen. Det er noget af et program, vi har i dag, haha… :) Hvad har I fået lørdagen til at gå med? Glædelig weekend til jer alle. P.S. Husk at kig med hos Mette Marie, som i dag har åbnet nummer to låge i vores julekalender. En ganske vigtig en af slagsen.