brooklyn-bridgebrooklyn-bridgebrooklyn-bridge-nightcars-new-yorkbrooklyn-bridge-viewbrooklin-bridge-new-york

Den ene aften, hvor jeg gik rundt alene i New York, besluttede jeg mig for at se Brooklyn Bridge. Egentlig ville jeg have set solnedgang fra broen, men turen derover var længere, end jeg havde regnet med, og jeg skulle også lige have en is på vejen, så det endte med, at det nåede at blive helt mørkt. Og hold nu op, hvor var det bare smukt i mørke! Lysene fra alle skyskraberne lyste himlen op og det var næsten lidt magisk at gå over broen på det tidspunkt. Det kan klart anbefales, hvis I ikke allerede har været der. ;) Virkelig et fantastisk smukt syn!

blog, københavn, high-streetOne evening when I walked around alone in New York, I decided to see Brooklyn Bridge. Actually I had planned to watch the sunset from the bridge, but the way over there took much longer than I expected, so when I got there it was completely dark. But what a sight! The lights from all the skyscrapers lit up the sky and it was almost a little magical to walk across the bridge at the time of night. I can highly recommendable it if you have not already been there. ;)