nelly
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE

Godmorgen piger. ♡ Nelly kører i øjeblikket en kampagne der hedder “Girl Gang”, som handler om at turde være sig selv og ikke mindst at løfte hinanden op. Et budskab som jeg virkelig støtter op om. Jeg synes, det er vigtigt, at turde vise hvem man er og være lige glad med hvad andre synes om dig – vi er jo alle forskellige og det er det bedste ved det hele. ;) Da jeg var yngre, sammenlignede jeg ofte mig selv med andre, men har med tiden lært at lade være, for det får man ærlig talt ikke noget godt ud af. Hellere lade sig inspirere, løfte hinanden op og støtte hinanden i vores forskelligheder. Jeg har udvalgt mine favoritter fra kampagnen ovenfor. Jeg er specielt vild med den lyserøde kjole med indbygget T-shirt, den lange bomberjakke og den oversized sweatkjole. Har I nogle favoritter? :)

blog, københavn, high-streetGood morning girls. ♡ Nelly is currently running a campaign called “Girl Gang” which is all about daring to be yourself and not least to lift each other up. A message that I really support. I think it is important to dare to show who you are and don’t care what other people think about you – we’re all different and that’s the best part. ;) When I was younger I often compared myself to others, but I eventually learned not to since you don’t get a happier person by doing so. It fells so much better to just get inspired by other people, lift each other up and support each other in our differences. I have chosen my favorites from the campaign above. I especially love the pink dress with a built-in T-shirt, the long bomber jacket and the oversized sweater dress. Do you have any favorites? :)

SPONSORED BY NELLY