Bagom dagens fotoskydning med Confetti CPH.

Beauty Boosters gjorde os fine til shootet. Jeg fik lavet nogle seje fletninger og vi fik allesammen lagt farverig glitter-øjenskygge, da temaet var konfetti.

Fineste papirblomster fra Almeja Space.

Her er et lille glimt af kollektionen, som består af 6 forskellige smykker.

Jeg har brugt dagen sammen med nogle af pigerne fra Confetti CPH på smukke Coco Hotel i Købehavn. Sammen med fotograf Sarah Fresco har vi skudt billeder af en række fine smykker, som min agent, Christina Barré, har designet sammen med Handcrafted. Hun er en del af Klub10 i Røde Kors og smykkerne er designet med det formål at samle penge ind til et godt formål. Alt overskud fra salget af smykkerne kommer derfor til at gå ubeskåret til netop Røde Kors. De kommer til salg online HER på tirsdag, hvis alt går efter planen. :) Jeg synes, det er sådan et fint initiativ, som jeg gerne ville støtte op om og nogle super fede smykker i ægte Confetti-stil.

Det var dejligt at komme lidt ud og se nogle andre mennesker – dog med så meget afstand, som det nu var muligt, når man tager billeder, sprit og mundbind, når vi bevægede os rundt. Jeg føler, at jeg har været buret lidt inde med alle de Coronatests, som heldigvis viste sig at være negative for både Lily, Christoffer og mig alle gange. Pyha… Her er nogle “backstage” billeder fra dagen. :)

P.S. Jeg har markeret dette indlæg som “annonce”, selvom jeg (og alle de andre, i øvrigt) gør det for et velgørende formål, da der på en eller anden måde vel er tale om reklame, selvom jeg ikke får betaling for det. Bare for at gøre det klart for jer.