bryllups-kjoleacietapaskjolebryllupskagetiger-suit
Jeg synes ikke, I skulle snydes for et par billeder af den super fine dag i lørdags, hvor min veninde, Acie, og hendes mand blev gift. De blev viet i Kastelskirken på Kastellet på Østerbro – det var en af de smukkeste kirker, jeg nogensinde har set og omgivelserne var simpelthen så idylliske med de høje voldgrave rundt om kirken og de røde og gule mure. Christoffer og jeg går ofte tur derude, men vi har aldrig været inde i kirken, så det var en ganske særlig oplevelse at være med.

Efterfølgende holdt de reception i Langelinjepavillonen kun få minutters gang fra kirken. Vi fik serveret små delikate canapéer, bobler og den lækreste bryllupskage som Ditte Julie Jensen fra Den Store Bagedyst havde lavet. Vi har været gæster til hele fem brylluppet i år og det var helt klart den bedste kage, vi har fået – udover vores egen, selvfølgelig. ; )

Vi fulgtes med mine to andre veninder, Emily og Cathrine, og deres søde mænd. Vi skal faktisk tilbringe hele weekenden sammen, da vi i går drog mod Italien, hvor selve bryllupsfesten skal afholdes. Her er simpelthen så smukt og romantisk og jeg skal nok love, at tage en masse billeder.

linje-prikket@2x.jpgI just wanted to show you some pics from last Saturday when my dear friend, Acie, and her husband got married. They held their wedding ceremony in a cute little church in Copenhagen. It was such a lovely and romantic day. I never get tired of weddings – it’s just so magical! Yesterday we went to Italy where they are going to throw their wedding party. I’ll keep you updated. ; )