riads-marrakech

Christoffer og jeg bruger altid uendelig meget tid på at beslutte, hvor vi skal bo, når vi skal ud og rejse. Vi Googler, søger på Instagram og surfer rundt på Pinterest i timevis. Det tager faktisk lidt overhånd nogen gange, specielt fordi vi er så ubeslutsomme, haha… Vi booker ofte flere hoteller per rejse – både fordi vi godt kan lide at opleve forskellige steder og fordi ferien på en eller anden måde kommer til at føles længere, når man midt i ferien skal skifte hotel. I stedet for at ærgre sig over, at der f.eks. kun er tre dage tilbage, kan man se frem til, at skulle opleve et nyt sted.

Vi var lidt sent ude med at reservere hoteller i Marrakech denne gang, så mange af dem var desværre udsolgt. Ovenfor er nogle af dem, vi har kigget på, inklusiv de to vi endte med at booke. Jeg håber, I kan lade jer inspirere lidt, hvis I selv overvejer en tur til 1001 nats by. Sidste gang vi var der, boede vi på Riad Edward og Riad Palacio de las Especias, hvor Christoffer i øvrigt friede til mig på tagterrassen. Begge steder kan varmt anbefales. Kan I gætte hvilke vi endte med at booke denne gang? ; )

linje-prikket@2x.jpg

Christoffer and I always spend so much time deciding where we stay when we’re going on vacation. It actually get out of control sometimes, especially because we are so indecisive, haha… We often book more than one hotel per vacation – both because we like to experience different places and because the holiday in some way seems longer.

This time booked our hotels in Marrakech a bit late, as many of them were sold out. Above are some of the ones we were considering – including the two hotels we ended up booking. I hope you get inspired from them, if your considering a trip to Marrakech. The last time we were there, we stayed at Riad Edward and Riad Palacio de las Especias, where Christoffer also proposed to me on their roof terrace. I can highly recommend both places. Can you guess which ones we ended up booking this time? ; )