pakkeliste-sommerferie

Nu hvor vi stadig har meget af sommeren foran os, tænkte jeg, at det var oplagt at dele min hjemmelavede pakkeliste, som jeg lavede for tre år siden. Jeg bruger den selv, hver gang jeg drager sydpå for at sikre, at jeg husker det hele. :) Jeg tager ikke nødvendigvis alt med hver gang – jeg kan bare godt lide at have muligheden for at krydse punkterne af, så jeg ikke glemmer noget. Normalt ville jeg f.eks. ikke medbringe hårtørrer, da det plejer at være på hotellet, men bor man til leje via AirBnB, kan det være en god idé at tage med og så kan det punkt være rart at kunne krydse af for ikke at glemme noget. I kan downloade den i DETTE indlæg. Jeg håber, I kan bruge den. :) Forresten – hvis I har planer om en storbyferie, hvor I kun skal rejse med håndbagage, har jeg også lavet en pakkeliste til netop dette formål, som kan findes og downloades HER. God dag til jer alle.