hairdo

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

Jeg er garanteret ikke den eneste, der skal til flere julefrokoster allerede her i november. Derfor tænkte jeg, at I måske kunne bruge lidt inspiration til forholdsvis nemme og festlige frisurer. Alle fire opsætninger kræver ikke den store teknik og kan laves på under 10 minutter. Jeg håber, I kan lide dem. ; ) Hav en dejlig aften, allesammen. Christoffer og jeg slapper på sofaen med en stor skål popcorn, dyner og den norske serie SKAM. Jeg er lidt flad efter gårsdagens julefrokost, haha…

linje-prikket@2x.jpg

I’m sure that I am not the only one who has a few Christmas parties coming up in November. Therefore, I thought you might would like some inspiration for some festive hairdos. All four hairstyles that I have shown above are pretty easy to create and take less then 10 minutes to make. I hope you like them. ; ) Have a great evening, everyone. Christoffer and I are lying on the couch in front of the TV with a huge bowl of popcorn. I’m a bit tired after yesterday’s Christmas party, haha…