vinterstovlerwinter-bootshjemmelavet-kort

Reklame links: Boots/HERE

En anden ting der gjorde mandagen god igen var, at jeg for første gang kunne hoppe i mine nye vinterstøvler. Jeg fik dem i fødselsdagsgave i går af Christoffer. Han havde fundet dem helt selv. ; ) Jeg elsker de gaver, som man ikke selv vidste, at man ønskede sig, men som man straks forelsker sig i, når man ser dem. Han havde lagt mærke til, at jeg manglede et par varme vinterstøvler og disse er både lune og praktiske, så nu kan snevejret bare komme an. Sammen med støvlerne fik jeg verdens sødeste kort, som han selv havde tegnet i hånden med inspiration fra kunsteren CJ Hendry. <3 Hvor heldig har man lov at være.

linje-prikket@2x.jpg

For my birthday Christoffer gave me these amazing black boots. They weren’t on my wish list, but he had noticed that I could use some warm and practical Winter boots. So sweet! I love those kind og presents, that you didn’t know you wanted, but fall in love with at first sight. Along with the boots he gave me the sweetest card which he had drawn himself with inspiration from the artist CJ Hendry. <3 I feel very lucky.