blomsterflowersflower-tales-cph

Åh, lige så dårligt som min mandag startede, lige så godt startede tirsdagen! : ) Da jeg smuttede ud af døren til træning i morges, faldt jeg nærmest over disse smukke blomster, som stod foran min hoveddør. En ganske speciel fødselsdagslevering fra Koneklubben aka Acie, Emily og Cathrine. Åh, hvor jeg dog holder ekstremt meget af de piger. <3 De er altid så betænksomme. Ellers vil jeg blot ønske jer allesammen en rigtig dejlig tirsdag.

linje-prikket@2x.jpg

When I was about to go to the gym this morning, I stumbled upon these beautiful flowers which was placed just outside my door. It was a special delivery from my dear friends Acie, Emily and Cathrine due to my birthday last Sunday. I feel so lucky to have these girls in my life. They’re always so thoughtful! <3 I really love to receive flowers when I least expect it. In addition, I just want to wish you all a lovely Tuesday!