breakfast-marrakechmarrakech-breakfastmarrakech-riad-clementine

Goodmorgen fra Marrakech. Vi er netop stået op, sat os ud i gårdhaven og fået serveret et kæmpe morgenmadsarrangement. Det er ret normalt, at man får både pandekager, forskellige oste, frisk frugt, croissanter, kager og yoghurt. Der bliver bestemt ikke sparet på noget. Det føles ret specielt at være her i Marrakech igen. Alle duftene, menneskerne og stemningen generelt minder mig om en ganske speciel tid sidste år, da Christoffer og jeg var her sammen for første gang. Ikke mindst da han helt uventet og på en meget romantisk facon faldt på knæ på en tagterrasse under alle stjernerne og friede til mig. Marrakech har derfor en speciel plads i mit hjerte og kan på ingen måde rigtig sammenlignes med nogen anden by, jeg har besøgt. Det er et eller andet magisk over den. Nu vil vi pakke os sammen og tage ud og besøge Jardin Majorelle og den nye del af byen. : ) Vi ses senere, piger. <3

linje-prikket@2x.jpg

Good morning from Marrakech. We have just got up and had a huge breakfast. It is quite normal that you get both pancakes, assorted cheeses, fresh fruit, croissants, pastries and yogurt. So delicious. It feels very special to be here in Marrakech again. All the smells, the people and the atmosphere in general remind me of a very special time last year when Christoffer and I were here together for the first time. Especially when he unexpectedly and in a very romantic manner knelt down on a rooftop under all the stars and proposed to me. Marrakech has a special place in my heart and can in no way be compared with any other city I have visited. There is something magical about it. Now we are going to visit Jardin Majorelle and the new part of town. :) See you later, girls. <3