riad-in-marrakechriad-clementinekurvriad-marrakechspringvandclementinerkaftan

Juhu… Så er vi ankommet i Marrakech! Vi bor på det hyggeligste lille hotel med kun 8 værelser, Riad Clementine, og som navnet antyder, er her fyldt med clementiner i hele gårdhaven. Det er virkelig en oase uden lige! Vi har faktisk bare brugt eftermiddagen på tagterrassen og ved poolen (som er opvarmet, wiiin!), drukket friskpresset appelsinjuice og læst bøger. : ) Skønt at komme helt ned i gear.

I morgen skal vi på eventyr. ; ) Vi har planer om at besøge Yves Saint Laurents have, Jardin Majorelle, og se den nye bydel. Jeg skal nok love at tage en masse billeder og ellers husk at I også kan følge med på Instagram HER og Snapchat @Cdueholm. <3 Hav en rigtig dejlig aften, allesammen. Vi vil smutte ud i den omtalte gårdhave, hvor hotellets kok har lavet en 3-retters marrokansk menu. Jeg glæder mig til at se, hvad det byder på. ; )

linje-prikket@2x.jpg

Yaaay! Now we have arrived in Marrakech! We live in the coziest little hotel with just 8 rooms, Riad Clementine, and as the name suggests the courtyard is filled with clementines. It’s such a paradise. We have spent the afternoon at the riad at their roof terrace and by the pool, drinking freshly squeezed orange juice and reading books. :) So nice with some relaxation.

Tomorrow we are going on an adventure. ; ) We are planning to visit Yves Saint Laurent’s garden, Jardin Majorelle, and explore the new part of Marrakech. I promise to take a lot of pictures and otherwise remember that you can follow me on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm. <3 Have a lovely evening, everybody. We are going to have dinner in the courtyard where the chef has made a 3-course Moroccan menu. I am excited to see what it offers. ; )