cedertraestelton-jylepyntatlascederjulepyntchristmas-treejylepynt-stelton

Christoffer og jeg skal for første gang i elleve år holde jul sammen. <3 Jeg glæder mig helt vildt og det er som om, at tanken om en jul med ham allerede nu har smittet lidt af på min julestemning. Jeg har hevet kassen med julepynt ned fra loftet og i går da vi fik gæster, serverede vi gløgg og æbleskiver. Det var trods alt første søndag i advent. Jeg fik også Christoffer med på idéen om, at vi skulle have et juletræ. Da vi stod nede ved blomsterhandleren, var det dog ikke lige et cedertræ, han havde forestillet sig, at vi skulle have. Han syntes, det lignede en afpillet tør gren, men efter lidt overtalelse tog han det under armen og cyklede (ja, sgu!) hjem med det.

Jeg må give ham ret i, at det er et lidt skørt juletræ, men det blev godt nok fint med vores nye julepynt og det samme syntes han, heldigvis. For første gang nogensinde har Stelton designet en julekollektion, hvilket vi har været så heldige at få fingrene i. Kollektionen er i børstet messing og består bl.a. af både hængende ornamenter, vaser og nogle fine lysestager. Generelt elsker jeg Steltons tidløse designs og jeg kan virkelig godt lide deres nye julepynt. Det er klassisk og rent i udtrykket, men på en moderne måde og passer rigtig godt ind i den skandinaviske boligstil, hvis I spørger mig. Det kommer med både rødt og grønt bånd, så man kan skifte afhængig af stil og humør. Har I pyntet op endnu?

linje-prikket@2x.jpg

For the first time in elleven years, Christoffer and I are going to celebrate Christmas together. I am really looking forward to it and I have already started to get into the Chrstimas spirit. I have picked up all our Christmas decorations from the attic and yesterday when we had some friends over, we served mulled wine and Danish doughnuts (a Danish Christmas tradition). I also convinced Christoffer that we should buy a Christmas tree. He likes the idea of a Christmas tree, but he hadn’t imagine that I was thinking of a cedar tree, haha… After a little persuasion we went home with it and placed it in our living room.

I must agree with him that it is kind of a crazy looking Christmas tree, but it looks so fine after we decorated it with our new Christmas ornaments. For the first time ever Stelton has designed a Christmas collection which we have been lucky enough to get our hands on. The collection is made of brushed brass and among other things it consists of both hanging ornaments, vases and some fine candlesticks. Generally, I love Stelton timeless designs and I really like their new Christmas decorations. They’re classic and clean in its’ expression, but in a modern way and fits very well into the Scandinavian interior style, if you ask me. It comes with both a red and a green ribbon, so you can change it depending on your style and mood. Have you started decorating your home yet?

I samarbejde med Stelton