Nu har jeg talt så meget om vores badeværelser, så nu synes jeg, at I skal have lov at se badeværelset på 1. sal. :) Yndigt, ikke? Jeg er vild med de svagt lyseblå fliser. På billedet ser det fint ud i standen, men i virkeligheden er der mange revner i fliserne, fuger der er gået op, en K3’er i brusenichen og generelt slid gennem 40-50 års brug. Vi vil gerne fjerne toiletrulleholderne, håndklædevarmer, radiator og derved vil der komme yderligere huller i fliserne. Ydermere vil vi gerne have et andet gulv og hvis vi fjerner gulvet her, vil vægfliserne højst sandsynlig gå i stykker, når vi begynder at banke gulvet op. Suk, det er svært at lappe på, så vi er kommet til den konklusion, at vi laver nyt badeværelse. Vi overvejer dog stadig, om vi skal gå efter en flise i samme lyseblå nuance.

Ihvertfald er vi kommet til den konklusion at gå efter en klassisk stil fremfor moderne og minimalistisk. Det synes vi, passer bedst til husets alder, 1930’erne. Det er simpelthen så svært at beslutte fliser – der er jo SÅ mange smukke at vælge mellem, men man er nødt til at gå i én retning. Det kunne være sjovt at høre, hvordan I ville designe dette badeværelse? Hvilke fliser, farver og gulv, ville I vælge? :) Indbygget eller fritstående badekar? Vask med underskab, på stativ eller frithængende? Væggen hvor toilet og vask hænger, er hevet ca. 2o cm frem, så der er indbygget skab til højre for spejlet og faktisk også bag spejlet. Hvis vi vælger en vask uden underskab, kunne vi lade væggen være og beholde de indbyggede skabe til opbevaring. Alternativt gør vi badeværelset 20 cm større og vælger en vask med skab/skuffer under. Badeværelset er ikke så stort, men super godt indrettet med plads til både badekar og bruseniche. Lad mig endelig høre jeres tanker og idéer. :)