RABATKODE: med koden “CD35” får I 35% rabat hos Poster Store –

Christoffer og jeg har længe talt om, hvordan vi kunne gøre vores spisekrog mere hyggelig. Da vi har fliser på både gulv og væg, virker det nemlig hurtigt lidt “koldt”. Vi har tidligere haft gulvtæppe under spisebordet og derudover overvejet at sætte tapet op, male endevæggen en anden farve eller lave en billedvæg, men intet har føltes helt rigtigt… Jeg kan godt lide idéen om en billedvæg, men fliserne ender så højt på væggen, at det ville se lidt fjollet ud. Forleden da vi var i Ikea, faldt vi over disse fine metalhylder, som er så tilpas simple og spinkle, at de nærmest blender i ét med væggen.

Helt perfekte til at stille plakater, planter, lys og andre nips på. Jeg synes simpelthen, at det er blevet så hyggeligt. <3 Alle plakater har vi bestilt hos Poster Store. En online, svensk plakatbutik med tusindvis af smukke plakater og rammer at vælge mellem. Det var også posters fra dem, som vi dekorerede børneværelset med tilbage i november – se bare HER. Det var svært at vælge stilen til køkkenet, men vi endte med at gå efter et roligt, gyldent udtryk for at give en hyggelig og varm stemning til spisekrogen.

Alle plakater vi har valgt, har en slags naturtema i form af sand, blomster, fjer, osv. Jeg synes, at både stil og farver giver en dejlig afslappet stemning til rummet. Det er her, hvor vi sidder hver eneste morgen og aften og spiser og jeg kan godt lide tanken om både at starte og slutte dagen i “rolige” omgivelser. – Så roligt det nu kan blive, mens havregrøden flyver om ørene på os, den ene skriger og den anden har travlt med at overdøve larmen ved at synge “Lille Peter Edderkop” for fulde gardiner, haha…

Er det ikke blevet fint? :)

Vi har også hængt en større plakat op ved vasken og holdt den i samme stil som de andre, så det skaber en rød tråd i køkkenet. Denne må være min favorit. Så enkel og fin på samme tid. Alle plakater findes i øvrigt i mange forskellige størrelser. Generelt er kvaliteten på plakaterne virkelig lækker – de virker kraftige og har en smuk mat finish. Som jeg har været inde på tidligere er papiret fremstillet på en svanemærket fabrik i Sverige, FSC-miljømærket og tilmed trykt lokalt i Stockholm. Sådan en fin tanke.

Jeg har været så heldig at blive ambassadør for Poster Store i 2020 – et samarbejde som jeg er meget glad for og stolt over, da jeg virkelig godt kan lide deres produkter og kreative måde at arbejde på. Jeg synes simpelthen, at de laver så mange smukke plakater og rammer til enhver smag, lejlighed og i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Vi er ved at planlægge, hvad der skal ske her i 2020 og jeg glæder mig til at tage jer med på “rejsen”. :) Kan I have en dejlig dag.

Links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER