eccoecco-skosko-fra-eccosko-ecco-shoes

I sidste weekend var vi til barnedåb hos lille Vilma, som er to måneder ældre end Lily. Det er så hyggeligt, at mange af vores venner har fået børn nærmest samtidig med os, så vi kan følges lidt ad. Jeg var lejlighedsvis hoppet i en blomstret nederdel og en chunky striktrøje. Jeg får næsten lidt kuldegys, når jeg kigger på billederne fra i lørdags, som jeg sidder her i min tykke striktrøje og uldne sutsko i sofaen og skriver dette indlæg. Ikke desto mindre var det altså dejlig mildt i sidste weekend og jeg udnyttede derfor lejligheden til at mikse materialer, som netop er det jeg elsker, man kan med efterårsgarderoben – bare ben, florlet nederdel og en tyk og vamset strik.

Som prikken over i’et havde jeg tilsat mine nye stiletter fra Ecco. De hedder Ecco Shape 75 Pointy og er én ud af mange i deres nye “Shape” kollektion. I kan se dem alle HER. Jeg vil vove at påstå, at der er lidt for enhver smag og behov. Mine fødder har aldrig været bedste venner med stiletter og slet ikke i længerede tid af gangen. Disse er dog overraskende komfortable at have på og samtidig synes jeg, at de er rimelig tidsløse og cool med fine detaljer på hælen. Jeg fik ihvertfald slet ikke brug for de skiftesko, jeg altid har med i tasken. :)

Reklame links: 1. sko/Ecco HER, 2. nederdel/Gestuz HER, 4. strik/Gestuz HER, 4. halskæde/Jane Kønig HER, taske/mit design for Markberg

boozt

indlægget er udgivet i samarbejde med ECCO