frisure

Det er blevet tid til at dele ugens frisure – denne gang jeg har valgt at lave en simpel snoet opsætning, som kun kræver en hårelastik og et par hårnåle. Jeg kan godt lide det ubesværede afslappede udtryk, når det kommer til hår – det skal helst se ud som om, man lige har smidt det op på en løs, casual og lidt rodet måde – næsten som hvis man havde sovet på det, haha… Konceptet med “Fredagsfrisure” indlæggene er som sagt, at de skal være nemme at gå til og skal kunne laves på 5-10 min, så man på den måde får lyst til at gøre lidt ekstra ud af sit hverdagshår. Selvom denne opsætning er forholdsvis simpel, synes jeg også, den fungerer til fest. Kort fortalt tager man bare to totter hår, snor dem rundt og samler dem i en elastik. Det jeg har forsøgt at vise på billede 5 er, at jeg hiver lidt i snoningerne, så frisuren derved ser mere rodet ud. Derefter tager man en tot hår fra det løsthængende hår og snor den rundt om elastikken, så den dækker og til sidst fæstnes det med en hårnål eller to. Jeg håber, I kan bruge den. ;)

blog

It’s time to share this week’s hairstyle – this time I have made a pretty simpel twisted updo which only requires a hair elastic and a few bobby pins. I prefer the effortless and casual expression when it comes to hair and to me it’s only a plus if the result is a bit messy like of you have just woken up, haha… As you know I’m sharing a new hairstyle every week and the concept is that is should be easy to make and not take longer than 5-10 minutes. In that way you can easily make your everyday hair look more interesting. Nevertheless, I also think this hairstyle would be great for a party. I hope you like it. ;)

10