pastaretpasta-flodesovs

Det kan godt være, at dette ikke er den mest fotogene ret, men jeg kan love jer for, at den smager godt. Da jeg var alene hjemme i går, fik jeg bikset ovenstående sammen bestående af grove pastaskruer og en cremet sauce af portobellosvampe, løg og fløde, som blev toppet med frisk parmesan og persille. Mums! Det er nok ikke noget for jer, der er på kur her i januar, haha… På den anden side har kalorieindtaget jo også lidt at gøre med, hvor meget man spiser af det. :) Det er virkelig verdens nemmeste ret og så tager den ikke mere end ca. 20 min. at lave. Her kommer opskriften, som er beregnet til to personer:

Ingredienser:
– 2-3 store portobellosvampe
– 1 rødløg
– 1/4 liter fløde
– Fuldkorns pastaskruer (ca. 2-300 gram)
– Frisk persille
– Frisk parmesan
– Olivenolie
– Salt & peber efter smag og behag
– 1 kvivspids muskatnød

Fremgangsmåde:
Hak løget fint og svits det på en varm pande i olivenolie. Hak svampene i mindre stykker og svits dem sammen med løgene til de er gyldenbrune. Tilsæt derefter fløde, muskatnød og salt/peber efter smag og behag. Mens saucen varmes op og får smag koges pastaen i en anden gryde. Kom derefter pastaskruer efter ønsket mængde op i en skål/tallerken, hæld saucen henover og drys med frisk persille og parmesan. Bon appétit.

linje-prikket@2x.jpg

This may not be the most photogenic dish, but I promise you that it tastes very lovely. When I was home alone last night, I made this pasta dish consisting of wholegrain pasta and a creamy sauce made from cream, portobello mushrooms and onions and topped with fresh parmesan cheese and parsley. Yummi! It is probably not for those of you who are on a diet here in January, haha… On the other hand you can just choose not to eat too much of it. It really is the world’s easiest dish and it doesn’t take more than about 20 minunites to make. Here is the recipe (for 2 persons):

Ingredients:
– 2-3 large portobello mushrooms
– 1 red onion
– 1/4 liter cream
– Wholegrain paste (about 2-300 grams)
– Fresh parsley
– Fresh parmesan cheese
– Olive oil
– Salt & pepper
– 1 pinch of nutmeg

Procedure:
Chop the onion finely and fry it in a hot pan in olive oil. Chop the mushrooms into small pieces and fry them with the onions until they’re golden brown. Then add the cream, nutmeg and salt/pepper. While the sauce is being heated up you boil the pasta in another pot. When they’re done you add a desired amount in a bowl, pour the sauce over it and sprinkle with fresh parsley and parmesan. Bon appétit.