hold-blomster-friske-i-lang-tid

Jeg elsker virkelig friske blomster. Det gør mig i godt humør, at have en fin buket stående i lejligheden. Jeg køber så mange af dem, at jeg efterhånden nærmest er på fornavn med min blomsterhandler, haha… Det eneste minus ved de afskårne blomster er, at de ofte ikke holder så længe. Jeg har dog med tiden fundet nogle løsninger, der gør, at man næsten kan fordoble deres levetid, hvis man passer dem rigtigt. Jeg fik forleden en buket af en veninde, som holdt i næsten tre uger. Hvor længe de holder, afhænger selvfølgelig også af, hvilke blomster der er tale om, men man kan gøre meget for at passe på dem, så man kan nyde dem længe. Jeg håber, I kan bruge mine tips. Er der I noget, I vil tilføje? :)

linje-prikket@2x.jpg

Everyone likes to keep cut flowers around as long as possible and there are several ways to enhance your flowers’ longevity. One tip is to make your own flower preservative: mix 2 tablespoons sugar with 2 tablespoons apple cider vinegar and add it to the water. Moreover you have to remember to change the water every day and trim the stems regularly. Also, remove leaves submerged in the water. You should moreover avoid placing them in the same room as fruit, which releases ethylene gas that can cause wilting. Hope you can use my tips. :)

blomster, friske blomster, blomster buket, få blomster til at holde længe, fresh flowers, flowers, tips on how to make flowers last longer, keep flowers fresh longer