avocado tree, avocado plante, avocado sten, hjemmedyrketavocado-plante

Om ca. 14 dage fylder mine små avocadotræer 1 år. Det har været, og er stadig, et ret hyggeligt projekt at følge og se dem udvikle sig måned for måned. De vokser temmelig langsomt, så man skal have en god portion tålmodighed, men de begynder efterhånden at ligne små træer. Jeg har ikke givet dem gødning, men det havde nok fået dem til at gro lidt hurtigere. De første sten jeg fik til at spire, satte jeg i vand, men jeg fandt som tidligere nævnt en meget smartere og mere effektiv metode, som I kan læse om HER, hvis I selv vil i gang med at gro et avocadotræ. De af jer der følger projektet allerede – hvordan står det til med jeres små træer? Bliv endelig ved med at tagge mig i jeres billeder på Instagram. Det er så hyggeligt at følge med. :)

linje-prikket@2x.jpg

In less than 14 days my avocado trees turn 1 year old. It has been and still is a fun project – I really like to see their development month by month. They grow pretty slow, so you have to be very patient, but they are slowly starting to look like little trees. I did not give them fertilizer, but it had probably made them grow a little faster. The first stones I had I put in a glass of water, but I discovered a much more smart and efficient way to do it which you can read about HERE, if you even want to start to grow an avocado tree. Those of you who have already started – how are things going with your little trees? Please keep tagging me in your pictures on Instagram. I love to follow your projects too.

gro-en-avocado-plante