raybantiger-frakkebybiehltommy-hilfiger-shoeshornnecklacemarkberg-bagnecklace

Godmorgen allesammen og glædelig lørdag. Vi er kommet godt til Rom og som I måske har set på Instagram, var vejret virkelig med os både i går og i dag. :) Det føles næsten helt forårsagtigt! Det kan ikke vare længe, før de varmere temperaturer kommer til Danmark. Det er 100 år siden, at jeg sidst har lagt et outfit indlæg på bloggen – det har simpelthen været for koldt til at begive sig ud i minusgraderne for at forevige dagens kluns, haha… I går lokkede jeg derfor min søde og dygtige mor til at skyde nogle billeder iført min nye frakke, som jeg købte på udsalg i sidste uge. Et af det bedre køb længe. For en gangs skyld er det faktisk rart at have noget overtøj på, som hverken er sort eller gråt. Det gør én i godt humør. – Og så er maven så småt begyndt at bule lidt mere ud – kan I se det? Det er altså den hyggeligste måde at blive tyk på. ;) Ellers vil jeg blot ønske jer en dejlig weekend. Vi vil smutte ud og se lidt mere af byen.

blogGood morning everyone and happy Saturday. We have arrived in Rome and as you might have seen on Instagram, the weather is really great here. :) It almost feels like Spring! It’s such a long time since I have showed you an outfit post on the blog – it has simply been too cold to shoot any pictures outdoor back in Copenhagen for a while. Therefore, I had my sweet and talented mom to shoot some pics yesterday wearing my new coat that I bought on sale last week. For once, it’s actually really nice to wear some colorful clothes. As you might have noticed my bump is starting to show a little more. It’s so cozy! :) Otherwise, I just want to wish you all a nice weekend. We will head out and explore the city.

tiger-frakke

Reklame links: 1. short necklace/ByBiehl HERE, 2. horn necklace/Stine A HERE, 3. bag/my design for Markberg HERE, 4.  coat/Tiger HERE, 5. sunglasses/Rayban HERE, 6. jeans/Lee HERE, 7. shirt/Nørgaard HERE, 8. shoes/Gant HERE, 9. scarf/Unmade Copenhagen HERE, 10. ring/Nuit et Linette HERE, 11. bracelet/ByBiehl HERE