cashmere-scarfolive-treesbeautiful-world-necklacemarkberg-bagrayban, rayban clubmaster, heartmade, cashmere scarf, cashmere sweater, markberg, leather bagbybiehl-watch

Det var lidt af et kuldechok at komme tilbage til Danmark efter fire dage i Rom. ;) Man vænner sig hurtigt til de lune grader. Outfittet her er fra vores sidste dag i byen, da vi besøgte Palatinerhøjen. Der var simpelthen så smukt og man kunne lige forestille sig de gamle romere gå rundt under oliventræerne iført hvide togaer, haha… Jeg var hoppet i et par nye bukser, en cashmeretrøje og en armygrøn jakke. Jeg forsøger at blive bedre til at bruge farver og det virker bare lidt mere naturligt, når temperaturerne når over 15-20 grader. ;)

I dag skal jeg til en videoskydning hele dagen med Ellos og tre andre bloggere. Jeg glæder mig til at se, hvad dagen har at byde på. I er mere end velkomne til at følge med på Instagram HER, hvor jeg regner med at opdatere lidt i løbet af dagen. Hav en dejlig torsdag, allesammen. <3

blogIt was a bit of a cold shock to return to Denmark after four days in Rome. ;) You quickly get used to the warm degrees. This outfit is from our last day in the city when we visited the Palatine Hill. There was so beautiful and you could easily imagine the ancient Romans walk around under the olive trees wearing white togas, haha… I was wearing a new pair of pants, a cashmere sweater and a military green jacket. I’m trying to get better at wearing colors and it just seems more natural when the temperatures reach 15-20 degrees. ;)

Today I’m going to do a video shoot all day with Ellos and three other bloggers. I am excited to see what the day has to offer. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE where I plan to update a little during the day. Have a great Thursday, everyone. <3

outfit, boozt, sneakers, online shopping

Indeholder reklame links: 1. bracelet/ByBiehl HERE, 2. watch/ByBiehl HERE, 3. scarf/Gant HERE, 4. trousers/Y.A.S. HERE, 5. coat/Zara HERE, 6. cashmere sweater/Samsøe Samsøe HERE, 7. shoes/Lacoste HERE, 8. necklace/ByBiehl HERE, 9. sunglasses/HERE, 10. bag/my design for Markberg HERE