garderobe, walk-in-closet, tøjstativråt træbord, hjemmelavet spisebord, plankebordsofa, bolia, sofabordseng, sengeramme, ikea

Jeg sad forleden og kiggede arkiverne igennem på min harddisk og faldt tilfældigvis over disse billeder af vores gamle lejlighed. Vores hyggelige lille 2-værelses med hvide trægulve og rå murstensvæg. Det fik straks alle minderne til at vælte frem. Min allerførste lejlighed, det første sted jeg boede helt alene og ikke mindst lejligheden som dannede rammerne for Christoffers og mit første fælles hjem. Jeg blev voksen i den lejlighed. Den vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte og jeg kan huske, hvor stor en beslutning det var, at flytte til en ny og større af slagsen, da min søster og hendes kæreste tilbød os at købe deres. Vi var meget i tvivl, om vi skulle takke ja og til at starte med sagde vi faktisk “nej tak”. Efter lidt overvejelse skiftede vi mening, da det gik op for os, hvor svært det var at finde andelsboliger på den størrelse i København. Det er helt præcist to år siden her i februar og tiden er bare fløjet afsted. Nu sidder jeg som gift kone i vores nye stue med computeren på min tykke mave og inden længe bliver to til tre. I dag er vi meget glade for, at vi sagde ja til lejligheden, for inden længe får vi virkelig brug for den ekstra plads. ;) Det er fantastisk, hvordan livet kan udvikle sig på meget kort tid. Min dejlige veninde, Pernille, købte vores gamle lejlighed og det er altså ret hyggeligt stadig at kunne komme der. Hun har indrettet den på en virkelig gennemført og stilren måde – det har været hyggeligt at følge med i, hvilke idéer hun har haft til indretningen – se bare HER. Husker I også jeres første bolig som noget ganske særligt? :) I kan i øvrigt finde flere billeder af vores gamle lejlighed HERHER – de første billeder jeg nogensinde delte af den på bloggen.

blog

The other day I accidentally stumbled upon these pictures of our old apartment. Our cozy little two-bedroom home with white wooden floors and a brick wall. My very first home, the first place I lived all by myself and not least the first place Christoffer and I shared together. I kind of grew up in that apartment. It will always have a special place in my heart and I remember how big a decision it was to move to a new and larger place when my sister and her boyfriend offered us to buy their apartment. We were very unsure whether we should say yes and to start with we actually said no thanks. After some consideration we changed our mind when it dawned on us how difficult it was to find an affordable home of this size in Copenhagen. It is exactly two years ago here in February and time has just flown away. Now, I am a married woman sitting in our new livingroom with the computer on my big belly and before long two will become three. Today we are very happy that we said yes to buy the apartment, as we will really need the extra space very soon. ;) It’s incredible how life can develop in a very short time. My lovely friend Pernille bought our old apartment and I really appreciate that I can still stop by. She has decorated it in a very stylish way – find pics of it HERE. Do you also remember your first home as something very special? :) You can find more pictures of our old apartment HERE & HERE – the first pictures I ever shared on the blog.