krystallampe-lee-broom@2xleebroom@2x– New interior stuff for our new apartment –

Det sjoveste ved at flytte er altså alle de fine boligdimser, som man endelig har fået en god undskyldning for at købe. :) Vi har netop investeret i 3 styks Lee Broom lamper til vores entré, som er blevet hængt op her til formiddag. Nøj, hvor det pyntede! Glæder mig til at vise jer det færdige resultat, når vi når så langt. Både lamper og krukke er købt i Rue Verte og den fine lille blomst, som nogen måske mest af alt synes ligner en tør pind, er købt hos en af mine favorit blomsterhandlere, De Fire Årstider. Haha… God mandag, allesammen. line@2x

The best part about moving is that I now have a good excuse to buy cute interior stuff for our new home. We have just invested in 3 Lee Broom lamps for our entrance, which we hung up this morning. Looks so good! :) I’m looking forward to show it to you, when we’re done. Have a lovely Monday, everyone.

modeblog1