skirts

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

En af de beklædningsgenstande jeg bruger året rundt er feminine nederdele. Om sommeren er de dejlig lette og luftige og perfekte i kombination med en simpel top eller T-shirt og i de kolde måneder bruger jeg dem med strømpebukser og kombinerer gerne med grove striktrøjer for at tilføre noget kontrast. Ovenfor har jeg fundet ni styks, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at eje. Har I en favorit blandt disse? :) Jeg overvejer stærkt at klikke denne hjem.

blog

One of the items I wear all year round are feminine skirts. During summer they feel light and airy and perfect in combination with a simple top or T-shirt and during the cold months I combine them with chunky sweaters to add some contrast to an outfit. Above I have found nine pieces which I certainly would not mind owning. Do you have a favorite among them? :) I’m strongly considering to buy this one.