prikket-kjolezara-kjole

På tirsdag fylder Christoffer intet mindre end 30 år. Det er lidt vildt at tænke på, at jeg mødte ham, da han var bare 18 år og gik rundt i udtrådte Kawasaski sko, hængerøvsjeans og havde langt hår. <3 Som tiden flyver og som tingene dog ændrer sig. Jeg synes nu stadig, han var rimelig lækker med det lange hår, haha… Mine søskende syntes mest af alt, at han lignede en af drengene fra bandet “Hanson Brothers”, haha… Jeg var fuldstændig skudt i ham og hans lange lokker, som også de fleste andre piger var på gymnasiet på det tidspunkt, så jeg følte mig mere end heldig, da vi første gang kyssede til en 18-års fødselsdag på den lokale café i Hørsholm . ;)

Hans fødselsdag skal fejres på en lidt mere stille og rolig måde her tolv år efter, haha… Vi har inviteret familien til brunch og hygge på Nimb Brasserie. Jeg er hoppet i en ny kjole og den fortjener altså en anbefaling. Jeg synes virkelig, den er fin og meget “Isabel Marant” i stilen. Det bedste ved det hele er, at den er fra Zara og kun koster 299 kr. Scoop! Øreringene er også nye og nogle jeg har været på udkig efter siden nytår, hvor min dejlige veninde Nicoline havde dem på. Jeg manglede nogle mere elegante øreringe til særlige lejligheder, så da disse “Lana” øreringe fra Julie Wettergren kom på lager igen, måtte jeg straks forbi butikken. <3 Kan I have en dejlig lørdag, allesammen.