Da jeg lagde billeder ud af vores walk-in-closet på bloggen (HER), var I flere der viste interesse for at se det “live”. Jeg har derfor filmet en video, hvor I kan se, hvordan det hele er bygget op og hvilke tanker vi har gjort os. Jeg er lidt en rookie hvad videoblogging angår, så bær lige over med mig, haha… ;) Jeg kunne dog godt tænke mig, at blive bedre til det og lave flere videoer, hvis der er stemning for det? Lad mig endelig høre, hvad I tænker…

blog, københavn, high-streetWhen I posted some pictures of our walk-in-closet on the blog (HERE) a lot of you guys asked to see it live. Therefore, I have filmed a video where you can see how it is made and which thoughts we have put into it. Video blogging is a new thing for me, so please bear with me, haha… I would really like to become better at it, if you guys would like to see more vlogs? Let me please hear what you think…