30-ar

^^ Sådan ser man ud, når man fylder 30 år ^^

morgenbordmorgen

Godmorgen, piger. <3 Jeg har været tidligt oppe her til morgen for at bage boller, lave smoothie, koge æg og gøre et hyggeligt morgenbord klar, inden Christoffer stod op. Det er nemlig hans 30-års fødselsdag i dag! Yaaay… Jeg elsker morgener som disse, hvor man har tid til at nyde sin morgenmad og vågne op, inden dagen skydes igang. I aften har vi booket bord på Sticks & Sushi på Tivoli Hotel. Vi har talt om at tage derhen i flere år, så nu skal det være. Det er jo ikke hver dag, man fylder 30 somre. Vi overvejer at tage lidt tidligt derhen og få en (non-alcoholic) drink, inden vi skal spise. Er det noget med, at man kan sidde på gynger i baren? Der er garanteret nogle af jer, der har været der før. ;) Ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig tirsdag.

blog

Good morning girls. <3 I got up early today to bake buns, make smoothie, boil eggs and make a cute breakfast table ready before Christoffer got up, as it’s his 30th birthday today! Yaaay… I love mornings like today where you have time to relax, enjoy your breakfast and wake up before the day kicks off. Tonight we have reserved a table at Sticks & Sushi at the Tivoli Hotel in Copenhagen. We have talked about going there for several years and now we have the perfect occasion. ;) Otherwise, I just want to wish you all a great Tuesday.