Glædelig fredag, piger. <3 Mange af jer har spurgt, hvordan jeg laver krøller/bølger i mit hår med et glattejern. Derfor har jeg optaget en video, hvor jeg forsøger at vise, hvordan det kan gøres nemt og hurtigt. Når man først har lært teknikken, er det faktisk ret simpelt. Det eneste der kan være lidt tricky er, at man jo ser sig selv omvendt i spejlet, hvilket godt kan gøre det en smule svært at få snoet håret rundt om glattejernet, men efter et par forsøg, bliver det meget nemmere. Jeg putter hårskum i håndklædetørt hår, inden jeg starter og afslutter også med en lille smule – på den måde holder frisuren længere. Jeg håber, I kan bruge videoen til inspiration. – Lad mig endelig høre, hvad I synes om den? :) Jeg vil blive glad, hvis I vil abonnere på min Youtube kanal HER. Så lover jeg, at der snart kommer flere videoer. Jeg skylder jer også nogle svar på de sidste spørgsmål i min Q&A. – Den kommer snarest. Hav en dejlig weekend.

blog

Happy Friday, girls. <3 Many of you have asked for a video where I show you how I make curls in my hair with a straightening iron. Therefore, I have recorded this video to illustrate how you do it in an easy and quick way. When you have first learned the technique, it is very simple to make these kind of curls. The only thing that can be a bit tricky, is that the mirror invert your reflection, so you have to practice a little bit in the beginning. I would be happy, if you will follow me on Youtube HERE. I hope you can use it for inspiration. Let me know what you think of it? :) Have a great weekend. ;)